Content Library i NTItools

Syv råd for effektivisering med NTItools tar for seg smarte måter å jobbe bedre og enklere med modell på. Nettopp effektivisering er fokus i NTItools, og vi jobber målrettet for å øke forenkle bruk av standard programvare og fjerne kjedelige rutineoppgaver. I denne sammenheng er funksjonen Content Library et nyttig verktøy.

Det kan være en tidkrevende jobb og vedlikeholde og holde orden på alle kontorets objektbibliotek. Content Library gir tilgang til NTItools sitt Online (Cloud-baserte) objektbibliotek og egne interne firmabibliotek. NTItools objektbibliotek er alltid oppdatert med de siste objektene og parametrene.

Alle har vel slitt med å finne frem i en jungel av filer og kataloger på leting etter det en bestemte objektet du skulle hatt?

Med Content Library vil du få orden på kaoset.content library
Content Library gir deg god oversikt over objektene dine i en egen meny der du kan søke. Og du får egen forhåndsvisning av alle familietyper og parametere før innsetting av objektene.
Uten Content Library må objektene først settes inn i prosjektet før vi får tilgang til disse opplysningene. Dette medfører at modellen blir fylt opp av unødvendige familier og familietyper.

Løsningen gjør det mulig å:

  • Legge til eget firmabibliotek
  • Content Library kan ligge åpen og klar for bruk mens andre arbeidsoppgaver utføres i Revit
  • Søke på famile, kategori, parameterverdi og type med Search-knappen
  • Filter slik at bare objekter innenfor ønskede kategorier er tilgjengelige
  • Velg om objektene skal gruppere objektene i henhold til Revit kategori, eller om mappestruktur i objektbiblioteket skal benyttes

Les mer om NTItools her

Kontakt meg på kee@nticad.no hvis du vil vite mer om funksjonen Content Library i NTItools.