Suksess med 3D-bytte

Artec Aqua AS måtte velge mellom å opphøre eller fortsette. Valget falt på sistnevnte og i dag blomstrer foretaket, mye takket være bytte av 3D-teknologi.

Siden 2004 har Artec Aqua etablert seg som et kompetansesenter for prosjektering av prosesser, utstyr og anlegg til settefisknæringen i Norge. Ålesundsvirksomheten er fullbooket med oppdrag og øker stadig staben.

– Vi tok tidlig i bruk 3D-teknologi grunnet høy kompetanse i DAK-systemer. Fordelene har vært mange og jeg tør påstå at bytte av 3D-system og teknologileverandør er medvirkende til vår suksess, sier Bjørnar Flem, prosjektsjef i Artec Aqua.

Artec Aqua er en teknologipådriver innenfor deres felt og utvikler løsninger for settefiskanlegg. Valg av 3D-system og leverandør var derfor avgjørende for å lykkes.

NTI CADcenter hjalp virksomheten med å erstatte det gamle 3D-systemet med Autodesk AutoCAD Plant 3D, og bruk av 3D er gjennomgående fra ide til ferdig anlegg. 3D-filer leses på tvers ved bruk av DWF-format og eget gratis visningsprogram (Autodesk Design Review). Økt oversikt og færre feil er fordeler, sammen med ryddige og rasjonelle prosesser som gir kontroll i alle ledd.

Artikkelen i sin helhet inneholder mer informasjon og kan lastes ned her.

 

Kontakt Håvard Worren på hwo@nticad.no for spørsmål rundt prosjektet og verktøyene.

For mer om Artec Aqua på www.artec-aqua.com

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *