Jørgen A. Bjørnes, NTI CADcenter

Startskuddet går i Stavanger

Den 1. desember går startskuddet i Stavanger. Da åpner NTI sitt nye kontor og vi gleder oss over å ønske vår første ansatte velkommen. Kleng Hodnefjell skal lede kontoret. Kleng har lang og bred erfaring og vi gleder oss til å bygge et godt og stabilt miljø i regionen sammen med Kleng.

Det er viktig for oss å være til stede for kundene i en tid der utfordringene står i kø men der det også er mange muligheter. Gode rådgivere med kunnskap om bransjen og forretningen er viktig for å forbedre og fornye arbeidsformer og prosesser. Satsingen i Stavanger skal hjelpe industrien og byggenæringen å møte kravene som kommer med digitalisering i den pågående fjerde industrielle revolusjonen. Det handler om å jobbe tett sammen med kundene for å tilpasse strategier, løsninger og prosesser.

Vi har samarbeidet med NTI i flere år og konsulentene er alltid imøtekommende og veldig til stede. Det at NTI satser på Stavangerregionen ved å åpne kontor synes vi er bra. Vi trenger samarbeidspartnere som tør å satse og er tilstede i hverdagen vår. Vi ønsker dem velkommen!

Siamak Sand, 2TD Drilling

De siste årene har regionen vært preget av utfordringer knyttet til oljeprisfallet. Vi tror det er tid for å satse på regionen fordi vi tror på verdiskaping og innovasjonskraft som finnes i Rogaland. Landsdelen har spisskompetanse og er verdensledende og innovativ spesielt på Olje &gas sektoren.

Vi er trygge på at satsningen vil bære frukter, det er stor etterspørsel etter kunnskap og løsninger som styrker konkurransekraften. Vi vil gjøre det lettere for lokale virksomheter å utvikle produktene, løsningene og tjenestene som fortsatt setter Rogaland øverst på det internasjonale innovasjonskartet.

Vårt samarbeid med NTI har hatt en flott start. Vi ser frem til fortsettelsen nå når NTI også etablerer seg i regionen. Det er mennesker som er lette å samarbeide med, og som er opptatt av å gjøre vår jobb-hverdag enklere. Fortsett med dette!

Tore Grødem, Aarbakke Innovation

– Utvikling går raskere, og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid i området. Vi vet at det foregår mye i landsdelen, både i eksisterende industri og innovasjonene vi skal leve av i fremtiden, som fornybar energiproduksjon. Målet er enkelt: Vi skal vokse ved å være best på kundetilfredshet, sier administrerende direktør i NTI Norge, Halvor Jensen.

Vi trenger samarbeidspartnere som er kompetente og kreative og setter vår forretning i sentrum. Vi er veldig fornøyd med menneskene på NTI og deres veiledning og kompetanse. NTI’s anbefalinger styrker vår forretningside. Vi ser frem til etableringen av kontoret i regionen og ønsker lykke til!

Roald Aamodt, Halvorsen Offshore

Halvor Jensen
Administrerende direktør
Telefon: 920 87 760

Det gleder oss stort at tilbakemeldingen fra kundene våre er positive, det motiverer og vi gleder oss til å sette i gang. For de av dere som har tenkt å delta på ERFA-møtet i Stavanger den 6. desember vil det bli en anledning til også å bli kjent med NTI’s nye medarbeider Kleng Hodnefjell. I tillegg møter dere flere av NTI sine eksperter på Inventor, Vault og Fusion Lifesycle Management.

Vi har også flere gode kandidater som lokale eksperter på Inventor og Vault og forventer å ha ansettelser på plass i god tid før jul. Vil du søke er det fortsatt muligheter,  du finner annonsen vår på Finn.no

Vil du besøke oss på vårt kontor finner du oss på Koppholen 25 i Sandnes. (Vi leier hos Dwellop)