Skaff deg et forsprang med ny industrikunnskap

Med Inventor 2017 ble mulighetene plutselig langt større for industrien. Vi tilbyr fleksible kurspakker som gir oppgraderingen du behøver, i den formen du selv foretrekker.

BIPKravene industrien møter i dag er enorme. Særlig de mest konkurranseutsatte næringene må gjøre drastiske tiltak for å bli mer konkurransedyktige. Dette ved å designe produkter, tjenester og løsninger som er smartere, mer innovative og som utløser nye typer fordeler. Min kollega Birgit Pettersen forklarer mer om dette her, og jeg gjengir: «Stadig mer komplekse sluttprodukter er en stor utfordring for bedriftene når det gjelder designoptimering og forenklet håndtering av produktdata, i alt fra salg til konstruksjon, produksjon og ettermarkedstjenester.»

Ta kontakt om du ønsker en gjennomgang av hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge kompetanse på Autodesk i din virksomhet.

Kun 2017 støtter Windows 10

Ferske Autodesk Inventor 2017 er spekket av historisk mange nye funksjoner og muligheter. 20 000 kundeønsker har gitt det kraftigste, smarteste og mest funksjonsrike verktøyet som noensinne har vært tilgjengelig for ingeniører, designere og konstruktører. Nye funksjoner gjør tanken om fremtidens konstruksjoner mer håndgripelig. Man kan nå skape smartere design og få til enklere utviklingsprosesser på tvers av hele virksomheten. Et mye bedre grensesnitt og støtte for referansemodeller gjør slik at man slipper konverteringsutfordringer, og ikke minst få til rikere samhandlingsmuligheter i grupper. Tilgang til Fusion 360 med Inventor gjør at man kan bevege seg forbi de tradisjonelle stegene med CAD, CAM, simulering og datahåndtering med en felles plattform som håndterer alt. Nye former for leielisenser øker også fleksibiliteten, gir lavere kostnader og mindre risiko. I tillegg er det viktig å huske at kun 2017-produktene til Autodesk er fullt ut støttet på Windows 10.

Kunnskap er konkurransekraft

Skal man beholde hegemoniet i egen bransje må man vokse raskere og bedre enn konkurrentene. Dette er et viktig grunnprinsipp i en tid der kunder blir stadig mer konstruktivt krevende og ønsker løsninger som flytter grenser for hva som er teknisk mulig. For å kunne skape fremtidens løsninger kreves smarte folk som behersker den mest nyskapende teknologien, herunder Inventor 2017. For å hjelpe våre kunder i industrien har vi satt sammen det mest fleksible kurstilbudet på markedet der man kan:

  • Følge vanlige standardkurs i klasserom hos NTI CADcenter
  • Ta kurset via nett (online kurs) der man kan delta via nett og i grupper. Dette er et kostnadseffektivt alternativ der man kan delta fra eget kontor og følge opplæringen i eget tempo
  • Spesialtilpasse opplæringen til deres virksomhets behov og tilgjengelighet

Meld deg på kurs her

Kanskje man også kan bruke noe roligere tider i sommer til å friske opp kunnskapen? Sertifisering er som kjent viktig for karrieren

Vil du vite mer? Send meg gjerne en mail