Oppgradert arbeidsprosess med NTItools Arkitekt

SE Arkitektur vil bli oppfattet av sine kunder som effektiv, smidig og tilgjengelig, med bred kunnskap og solid erfaring. NTItools Arkitekt bygger oppunder dette.

Bergenbaserte SE Arkitektur har erfaring og kompetanse fra oppdrag som spenner fra utvikling og regulering av større og mindre utbyggingsområder, til prosjektering av næringsbygg, boliger og offentlige og private eiendommer.

– Vi ønsker å være en positiv aktør og ressursbank som kan benyttes både i den kreative fasen, men også i den praktiske delen og ikke minst i den driftsmessige syklusen som bygg gjennomgår, sier arkitekt Valdemar Sæberg.

SE Arkitektur ser nye muligheter med NTItools Arkitekt. Løsningen består av nyttige verktøy, objektbibliotek og maler. Etter å ha fått presentert funksjonene av NTI, gjorde virksomheten en vurdering av løsningen de hadde opp mot den nye.

– Vi så flere nye muligheter med NTItools Arkitekt og besluttet at det var lurt å bytte. Det har vi ikke angret på, sier Sæberg.

Arkitektene hos SE Arkitektur jobber både individuelt og i mindre grupper eller i samarbeid med andre konsulenter, og bruker worksharing og/eller lokale og sentrale filer. Fokus ligger på malfilen og at denne er skreddersydd deres behov og at de enkelt kan tilpasses for hvert prosjekt. Videre er databasen som er bygget opp over flere år tilkoblet NTIs bibliotek. SE Arkitektur er nå i gang med installering og klargjøring av Revit 2015, noe de ser frem til å ta i bruk.

– Vi har blitt mer effektive, og bruk av NTItools gjør all kontroll enklere. Nå kan vi raskere levere fra oss et helhetsgrunnlag til kundene, noe de setter pris på. Det at vi tidligere i prosessen kan presentere en 3D-modell som lett kan endres og tilpasses, er også veldig positivt. Dermed kan kunden lettere se for seg resultatet.

– NTI har gitt oss en løsning som gjør vår arbeidsprosess, og dermed selskapet, bedre. Vi opplever dem som tilgjengelige, serviceinnstilte og kompetansedyktige, sier Sæberg.

Artikkelen i sin helhet inneholder mer informasjon og kan lastes ned her.

 

Kontakt Ove Hjelle på ohj@nticad.no for spørsmål.

Les mer om SE Arkitektur på http://www.se-arkitektur.no/