NTI CADcenter og AGS IT-partner, samarbeid til beste for deg

Halvor-gråNTI CADcenter har kjøpt opp AGS dindakpartner i Horten! AGS dinitavdeling fortsetter som AGS IT- partner AS NTI CADcenter og AGS IT- partner har derfor inngått et tett samarbeid for å kunne tilby dere som DAK-kunder det beste av IT-produkter og -tjenester.

I november 2015 overtok NTI CADcenter avdelingen AGS dindakpartner i Horten. Oppkjøpet ga NTI mulighet for å utvikle sin sterke posisjon i markedet. Kombinasjonen AGS dindakpartners ekspertise innenfor mekanisk industri og NTI CADcenter som blant annet Autodesk Platinum Partner gjør nå NTI til et enda sterkere merkenavn innenfor alle CAD miljøer i Norge.

Samarbeidet mellom NTI CADcenter og AGS IT- partner gir NTI sine kunder unike fordeler når det gjelder valg av en strategisk riktig IT leverandør. AGS IT- partner er en leverandør med CAD kompetanse kombinert med å være spesialist på SMB markedet.

NTI CADcenter er en ledende rådgiver og vi ønsker å være våre kunders foretrukne leverandør av teknologi- og konsulentytelser til design- og konstruksjonsindustrien i Nord-Europa. Da er det med en god følelse vi kan tilby dere et kompetansemiljø med over 30 års erfaring innen avansert IT. AGS har, som NTI CADcenter satset på kunnskap og avansert, fremtidsrettet teknologi i kombinasjon med stå-på-vilje og god gammeldags yrkesstolthet. Dette har gitt oss begge gode resultater i alle år, og AGS IT- partner fortsetter tradisjonen med å være en langsiktig partner som er opptatt av kundens behov med skreddersydde og tilpassede tjenester og produkter..

KvalitAnne-Karine-Børnicket, fleksibelt og lønnsomt

Anne Karine Børnick, daglig leder i AGS IT-partner er veldig glad for dette samarbeidet og er klar på fordelene det gir NTI CADcenter sine kunder. De kan gjennom dette samarbeidet tilby AGS IT- partner sine løsninger basert på HP hardware, som er det desidert beste merket for CAD miljøer. Som HP spesialist og Gold Partner vet AGS hva som er optimalt for deg som DAK bruker.

AGS IT- partner anbefaler kun kvalitet og kapasitet, og kan sette opp server/Workstations og PCer, eller levere direkte til deg for egen installasjon. AGS IT- partner er fast leverandør til utvalgte store kunder, samtidig som de leverer til små og – mellomstore bedrifter over hele landet.

AGS IT- partner ble tidlig oppmerksom på at nettskytjenester er fremtiden. Spesielt Microsoft tjenestene er tilpasset små- og mellomstore bedrifter, og gir de samme IT – fordelene som store bedrifter har, men da til en brøkdel av prisen. Et viktig fortrinn med nettskytjenester er at du kan jobbe når som helst fra hvor som helst. Samtlige av AGS IT- partners kunder bruker i dag Microsoft nettskytjenester, som omfatter Exchange (e-mail), SharePoint (server i skyen), Skype/ Skype for Business telefoni (chatte, ringe, virtuelle møter) eller Microsoft CRM (kundebehandlingsløsning). Nettskytjenestene er rimelige, og gir forutsigbare og reduserte IT-kostnader.

AGS IT- partner er blant annet Microsoft og HP Gold sertifisert, og har vunnet den prestisjetunge utmerkelsen «Årets SMB partner» 2 år på rad hos Microsoft. Dette i konkurranse med 2.500 andre Microsoft forhandlere i Norge.

Vil du vite mer om mulighetene dette samarbeidet gir deg som kunde, kontakt Halvor Jensen på telefon 920 87 760. Du kan også det direkte kontakt med din faste kontakt i NTI CADcenter.