NTI CADcenter AS endrer profil og bytter navn til NTI AS

Markedet vårt er i rask endring, det samme er vi. For de som har fulgt oss over tid så har dere opplevd at vi er med på den samme endringsreisen som dere, våre kunder og kontakter. Nå er det profilen vår som står for tur, og nå i  desember har vi en ny logo og vi henter tilbake vårt opprinnelige navn, NTI.

Hvorfor bytter vi navn?

Vårt navn og vår grafiske profil skal gjenspeile hvem vi er, og med en aktivitet som er så mye mer enn CAD, vil vi nå slippe den delen av navnet vårt. I dag er vi en av Nord-Europas ledende leverandører av komplette løsninger innen design, konstruksjon, PLM (Product Lifecycle Management), PDM (Product Data Management), FM (Facility Management), BIM (Building Information Model) og ulike skyløsninger. Vi jobber fortsatt med CAD, men med aktiviteter som favner så mye mer, ønsker vi ikke navnet skal begrense inntrykket av oss.

Vår historie er unik og strekker seg over 70 år tilbake. Allerede i 1945 ble firmaet stiftet, under navnet NTI A/S, Nordisk Tegnemaskin Industri A/S, grunnlagt i København. På den tiden hadde vi småskalaproduksjon av tegnebrett og tegnemaskiner til bygg- og industribransjen. En virksomhet som stadig vokste og  utvidet, men som aldri mistet sin fokus på kvalitet. Da CAD kom på 1980-tallet var vi med på skifte fra dag en, og i 1985 ble vi NTI CADcenter A/S. Det navnethar vi brukt siden,  men nå er  tiden inne for å synliggjøre bredden og dybden i det vi leverer gjennom en ny fersk profil.

Om logoen

Vår nye logo beholder den røde firkanten, den som står for vår historie og vår kjente kunnskap. Ved siden av er navnet vårt, NTI, som med myke bokstaver i økende størrelse viser vår personlige åpne innstilling.Underteksten «Skalerbare- og fremtidsikre løsninger», peker på hva våre kunder kan forvente fra oss. I alle henseende leverer vi mangefasetterte og fremtidssikre løsninger; Vi jobber på tvers av bransjegrensene og ulike markeder, både hos store og små kunder – og vi gjør det basert på ekspertkunnskap kombinert med dyp bransjekunnskap.

 

Halvor Jensen
Administrerende direktør
Telefon: 920 87 760

Fremtiden

Vi verner om og omfavner vår historie gjennom å gå tilbake til røttene og vårt opprinnelige navn NTI A/S, samtidig som vi fornyer oss gjennom å gi det et nytt og moderne uttrykk for fremtiden. Vi lanserer også nye websider i løpet av noen få dager.

Vi har utviklet oss i over 70 år, og dette er bare et av mange grep når vi nå moderniserer en virksomhet som alltid har vært i forkant.

Ta gjerne kontakt med meg for en prat om dine utfordringer og tanker relatert til de endringene hele markedet nå er midt oppe i – vi har både erfaringen og ressursene  til å bidra.