Nordisk digitaliseringseksport til Tyskland

Oppsiktsvekkende referanser på digitalisering i den nordiske byggenæringen og industrien gir NTI CADcenter forutsetningene for å lykkes Europas største marked.

Halvor Jensen– Erfaringer og løsninger fra Norden vekker internasjonal oppsikt blant de som designer, konstruerer, tegner, beregner og planlegger. Vi ligger langt fremme innen digitalisering av byggenæringen og industrien. Dette er viktige erfaringer for å lykkes i Europas største økonomi.

NTI CADcenter ekspanderer nå inn i Tyskland. Dette med oppkjøpet av Autodesk- og Oracle-spesialisten CWSM. NTI CADcenter, som har høyeste partnerstatus internasjonalt hos Autodesk, teller nå 250 fageksperter fordelt på Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Leveransene vil via CWSM også strekke seg til Luxemburg og Østerrike. NTI CADcenters omsetning er ventet å ende på over 400 millioner kroner i inneværende år, og den organiske veksten i Norden er betydelig.

– Gode resultater gir våre eiere bedre forutsetninger til å vokse strategisk innenfor utvalgte nøkkelområder.

– Vi er midt i den fjerde industrielle revolusjonen. Utvikling går raskere- og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid. Ved å være i en stor økonomi som Tyskland vil vi gjøre oss storskala-erfaringer som kommer våre nordiske kunder til gode og vårt komplette tilbud vil komme hele den tyske industrien og byggenæringen til gode.

– Kundene i alle våre markeder forventer smartere og mer effektive leveranser av digitale arbeidsverktøy. Stadig høyere forventninger gjør at vi hele tiden må utvikle og konseptualisere løsninger som øker effektiviteten og produktiviteten. Industrien og byggenæringen er kanskje de bransjene som har størst potensiale til å hente store gevinster fra ny teknologi, og vi ønsker å være rådgiveren som hjelper beslutningstagere å ta trygge og fremtidsrettede valg.

NTI CADcenter en av Europas største leverandører av Autodesk-relaterte løsninger og tjenester, og firmaet dekker alle behov innen CAD, CAM, GIS, dokumenthåndtering og Facility Management – fra rådgivning og behovsanalyse via hardware og software til utviklingsoppgaver, opplæring, vedlikehold, og support.


Kontaktperson:
Halvor Jensen

haj@nticad.no

Telefon: +47 920 87 760