Industri & Designforum 2016 – en spennende fagdag i Sandvika

Den 24. november gikk Industri & Design Forum 2016 av stabelen. Dagen sto i forandringens tegn. Store endringer i markedet påvirker alle, krav om digitalisering og prosessforbedringer blir stadig større.

Da trenger man informasjon og kunnskap.

NTI inviterte til en fagdag for å dele tanker og ideer med våre kunder i industrien. Mange var til stede for å få innsikt og kunnskap om muligheter og løsninger når det gjelder å møte fremtiden vel forberedt.2016-11-24-13-23-06

Mange spennende innlegg handlet nettopp om hvordan teknologien kan hjelpe til når det gjelder å tilpasse forretnings-og design prosesser til en ny hverdag. Et dypdykk i nye teknologier, effektive samhandlingsløsninger, samt en mengde konkrete ideer og smarte måter å jobbe på er noe av det deltagerne kunne ta med seg hjem:

Lievelieven-graulsn Grauls,  Technical Manager Manufacturing Northern Europe, Poland & CEE

Lieven hadde som alltid gode innspill i forhold til alle de mulighetene som ligger i Autodesks konsept. Samarbeid i hele verdikjeden, hvordan benytte teknologier som Fusion og IoT var noen av områdene Lieven delte med oss –  det ble et dypdykk i fremtidens produktutvikling.


jorgen-low

Jørgen A. Bjørnes, Løsningsarkitekt NTI CADcenter

Det brukes altfor mye tid på å gjøre ting altfor tungvint. Jørgen viste oss noen fornuftige metoder og smarte løsninger for å effektivisere hverdagen i engineeringavdelingen.


jonas wicksell

Jonas Wicksell,  PLM Sales & Business Development, NTI CADcenter AB

En fullsatt sal hørte om effektiv samhandling med Fusion Lifecycle. Det er lurt å forbedre informasjons- og dataflyt, både internt i bedriften og med kunder og leverandører. Fusion Lifecycle gjør denne prosessen enkel og overskuelig.


dave-wiklinsonDave Wilkinson, Technical Sales Specialist Northern Europe, Autodesk

Fusion som teknologi gir skybasert aksess til mange verktøy rundt produktutvikling. Autodesk gjør ny teknologi tilgjengelig på nye plattformer. Integrert, tilkoblet og tilgjengelig – dette er morgendagens design.


thomas_larsen

Thomas Larsen, Technical Sales Scandinavia, Future Group 

Hvordan jobbe best mulig med verktøyet du har, nyttig kunnskap og smarte tips til Inventor-entusiastene i salen . Thomas delte mye verdifull kunnskap og noen av brukerne lærte kanskje noe de ikke visste før de kom.


Ny teknologi åpner for å løse utfordringer på helt nye og effektive måter, men man trenger hjelp for å finne frem i jungelen. Å kunne gi god veiledning i en omskiftelig verden ser vi som en av våre viktigste oppgaver som vi tar svært alvorlig.

En stor takk til alle som møtte og som bidro til å gjøre dette til en svært vellykket dag!

Birgit Pettersen, Business Area Manager Industri, NTI CADcenterBirgit-grå