Fikk full dokumentkontroll med Mdoc

Da ingeniørfirmaet INVIS fra Gildeskål fikk i oppdrag av Yara Glomfjord å bistå med registrering og forvaltning av tegningsarkivet deres, var gode råd dyre. En digital løsning måtte velges for rundt 25.000 papirtegninger og 10.000 AutoCAD-tegninger. Løsningen ble Mdoc fra NTI CADcenter.

Oppdraget omfattet papirtegninger og dokumenter helt fra 1940-årene og oppover. I tillegg var det et krav om at de digitaliserte tegningene skal være tilgjengelig i Yaras SAP forretningssystem – for å gjøre systemet enda mer effektivt.

For Yara, som med alle andre virksomheter, er det viktig å ha full kontroll på informasjon og dokumenter i den daglige driften. Slik får man rask gjenfinning av riktig dokument når man trenger det, eksempelvis i forbindelse med daglig vedlikehold. I tillegg får man effektiv gjenbruk av data i nye prosjekter.

Skannet markedet – valgte Mdoc

Mdoc Final_300– Vi hadde ærlig talt ikke mye erfaring med løsninger for dokumenthåndtering da Yara forespurte, innrømmer Bjørn-Wiggo Eriksen, daglig leder i INVIS. – Men vi fikk likevel tillit til å finne en måte å hjelpe dem på. Så vi begynte å undersøke hva som fantes av verktøy på markedet.

– Dermed fant vi ut at også vår CAD-leverandør NTI CADcenter hadde et eget system, Mdoc, som de mente var verd å se på. Systemet som på det tidspunkt var nytt i Norge, hadde vært brukt i Danmark i flere år. Enden på visa ble at etter en oppløftende demo i Danmark og en grundig helhetsvurdering, fant vi ut at Mdoc faktisk var det som passet kunden best, forklarer Eriksen.

Les hele artikkelen her


 

For å lære mer om hva Mdoc kan gjøre for din organisasjon, kontakt oss.

Senior salgskonsulent/Maskiningeniør Hans Christian Fossum – Mobil: 905 00 773 – Mail: hcf@nticad.no
Senior Løsningsrådgiver Ove Hilleren – Mobil: 917 65 058 – Mail: ovh@nticad.no