Synchro Infograpic

Er du klar for den 4. dimensjon i prosjektplanlegging

Ledere oppnår bemerkelsesverdige resultater ved bruk av prosjektledelsesverktøy i 4D. Hva med deg, er du klar for en 4. dimensjon i dine prosjektplaner?

Synchro er et planleggingsverktøy som skiller seg ut fra mengden ved at du som prosjektplanlegger får en ny dimensjon i dine prosjektplaner – nå du kan se hvordan prosjektplan og 3D visualisert og planlagt virkelighet henger sammen.

Synchro kan enkelt integreres med planleggingsprogramvare som for eksempel Safran, Primavera og Microsoft Project. I tillegg kan du integrere BIM modeller fra IFC, Revit, ArchiCAD og Tekla. Er det planlegging innen industri og prosess støttes de fleste industristandard CAD systemer.

Vi vil at du skal tenke annerledes, men vi ønsker ikke å være forstyrrende. Synchro PRO’s sanntids-4D gir deg muligheten til å gjennomgå planen, analysere og optimalisere den uten å måtte være rakettforsker. Ja – du kan redigere planen og SE den i simuleringen umiddelbart – og fortsette å redigere helt til du er sikker i din tilnærming. Fra start til slutt.

NTI CADcenter er Synchro Certified Partner updatedSynchro Sertifisert partner, har du spørsmål om 4D, og hvordan Synchro skiller seg ut? NTI CADcenter er her for å hjelpe deg.

 

Kontakt Halvor Jensen for mer informasjon.

Klikk her så får du en kort demo på vår Youtube kanal! 

Les mer om Synchro