Det er smart å oppgradere din programvare nå

Det er flere av våre kunder som allerede har oppgradert til nyeste versjon av Inventor og Vault. Erfaringene så langt tilsier at det var både vellykket og smart, 2017 er en stabil versjon med mange nyttige funksjonaliteter. Det er fortsatt en del som er usikre på om de skal oppgradere og spør oss om råd. «Det funker jo bra som det gjør nå» er det noen som sier. Og det kan være riktig nok, likevel er det mange faktorer som taler for at det er riktig å oppgradere din Inventor/Vault nå.

Det er viktig for bedriften å være så oppdatert som mulig slik at man kan nyttiggjøre seg det nyeste innen teknologien. Det kan være både et viktig konkurransefortrinn og lønnsomt.

En klassisk gjenganger er også at det alltid er noen av samarbeidspartnerne som er på en annen versjon av programvaren. Det fører til mye unødvendig tidsbruk om man skal konvertere data man ønsker å dele. I disse sommerdager er det dessuten noe roligere på kontoret og da kan det være vel anvendt tid å gjennomføre en oppgradering nå. Våre konsulenter kan hjelpe deg å oppgradere til nyeste versjon og gi deg råd til å begynne å bruke de nye og smarte funksjoner du nå finner i 2017. Vil du være i forkant og gå kurs?  Se her for å få vite mer.

De nye versjonene av Inventor og Vault inneholder mye ny funksjonalitet som har vært etterspurt av mange.

Her er noen eksempler: inventor-2017-badge-1024px

  • 3D PDF fra modeller i Inventor
  • 3D Sketch og pattern i part er radikalt forbedret
  • Shape generator – nye analysemuligheter
  • Vault – forbedret sikkerhet og adgangskontroll
  • Forbedringer på Shape Generator
  • Addins for integrasjon av Office 2016 til Vault 2017 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Her får du vite mer om 2017 versjonen av Inventor eller Vault.

Dessuten, vurderer du å oppgradere operativsystemet til Windows 10 så bør du også oppgradere din design software. Det er kun 2017-produktene fra Autodesk som er fullt supportert på Win 10.

Synes også du at det hadde vært smart å bruke sommerpausen på å oppgradere nå? Ta gjerne kontakt med oss: 482 03 300 | epost