NTI CADcenter og Cadnet Øst inngår samarbeid

Halvor Jensen, Administrerende Direktør, NTI CADcenter

Halvor Jensen, Administrerende Direktør, NTI CADcenter

Et nytt samarbeid gir ingeniører, arkitekter, designere og konstruktører tilgang til de nyeste løsningene og den fremste kompetansen på Autodesk-baserte CAD løsninger.

Det foregår store endringer i programvaremarkedet for ingeniører, designere og konstruktører. Lisensene og kompetansen tilbys på nye måter, og kundene stiller større krav til hvordan Autodesk og CAD-verktøy skal integreres i virksomhetens kjerneprosesser. Konseptet «The Future of Making Things» forandrer spillereglene. Fordelene er mange for de endringsdyktige. NTI CADcenter har satt seg i førersetet. Som eneste Platinum-partner for Autodesk i Norden ønsker vi å være den mest fremoverlente kompetanseaktøren.

CAD-kompetanse i Hedmark og Oppland

Vi har blitt enige med Cadnet Øst om at NTI CADcenter tar over ansvaret for kundene som ønsker løsninger og kompetanse på Autodesk sine CAD løsninger og verdiøkende tjenester for CAD-installasjoner. Med dette oppnår vi kinderegg-effekten der kundene får tilgang på et bedre og rikere tilbud, NTI CADcenter styrker seg i en av landets viktigste regioner, og Cadnet Øst kan konsentrere seg om kjernevirksomheten samtidig som deres kunder får dekket alle sine it-behov, herunder at Cadnet Øst fortsatt bistår med innføring og installasjon av programvare.

Rune Engebretsen

Rune Engebretsen, leder i Cadnet Øst

Tilgang til fremtidens arbeidsform

Cadnet Øst har lang erfaring som systemleverandør og kunnskapstilbyder. De har særlig mange kunder innen bygg, industri og arkitekt-/ingeniørrettede næringer og funksjoner. De har til nå vært en viktig partner for Autodesk, men opplever så store endringer i markedet at de har søkt andre tilnærminger enn selv å måtte investere tungt i nye ressurser og kompetanse.

– Vi sikrer virksomheter i Hedmark og Oppland tilgang til markedets fremste Autodesk-fagfolk, og skal løfte felles kunder mot fremtidens arbeidsformer, sier leder i Cadnet Øst, Rune Engebretsen.

– Med NTI CADcenter i ryggen kan vi levere helt nye helhetsløsninger som vi ellers ikke ville hatt kompetansen til. Vi snakket med flere aktører, men landet på at vi hadde best kjemi med- og størst tiltro til NTI CADcenters evne til å styrke våre kunder, avslutter Engebretsen.

Ta kontakt om du ønsker en demonstrasjon av felles fordeler fra vårt samarbeid