NTI-CADcenter-Norden

Takk for æren!


color-on-whiteNTI CADcenter er nå blitt Autodesk Platinum Partner som eneste forhandler i Norden. Dette skyldes i stor grad positive tilbakemeldinger fra våre kunder.

Det er stort å dele nyheten om at vi i NTI CADcenter er rangert i samme liga som Autodesk sine 20 viktigste partnere – uansett marked. Å havne i en slik VIP-klubb hadde ikke vært mulig om vi kun var målt på salg og inntjening. I vårt tilfelle ligger det andre og bedre årsaker bak. Mer om det senere.

Å bli Platinum Partner betyr mye for oss og våre kunder. Vi får raskere tilgang til programvarekjempens fremste og nyeste kompetanse, bedre service og support, og evnen til å gjennomføre flere aktiviteter rettet mot kunnskapsdeling blant brukerne (dere som kunder). Det er en vinn-vinn-situasjon for alle som er opptatt av Autodesk sine løsninger i Norden.

For de som planlegger, tegner og beregner

Autodesk er en av verdens største tilbydere av programvare for Arkitekter, ingeniører og produktutviklere, enten det er innen BIM, Digital Prototyping, Plant og Prosessdesign eller film og spesialeffekter. For å hjelpe markedet med å finne riktig partner, klassifiseres partnerne inn i ulike forhandlernivåer. Vi er utnevnt til Platinum Partner fordi vi har vært lojale, flinke til å bygge kompetanse, og hatt kundetilfredshet som rettesnor. En av de viktigste kriteriene for å løftes til Platinum Partner er tilbakemeldinger fra våre kunder direkte til Autodesk.

Vi gir oss ikke…

For å snakke i fotball-termer: Spør Rosenborg og Manchester United. Det er nesten vanskeligere å forsvare en tetplass som å vinne gullet første gang. Den konstruktivt positive utfordringen blir nå å beholde hegemoniet. Leveranser som gir opplevd merverdi føler vi er beste og enkleste resept. Vi vet at vi beholder kundene om vi leverer gode råd og kunnskap formidlet fra erfarne konsulenter og kursholdere. Vi skal fortsatt hjelpe norske arkitekter, ingeniører, designere og tegnere til å levere den fremste kvaliteten og største presisjonen i sine leveranser. Dette med avansert kjennskap til programvaren de benytter.

Spesialist for viktige norske bransjer

Partnerstatusen bestemmes ut ifra en rekke kriterier, og markedet kan da lettere velge fra de fire nivåene Platinum, Gold, Silver og Bronze. I tillegg rangeres forhandlere også i spesialistkategorier som gir kundene visshet om at tilbyder kjenner deres bransje inngående.

NTI CADcenter er spesialisert på alle relevante områder som er viktig for norske kunder som bygg, industriell design og visualisering, media og underholdningsbransjen, prosess- og energiindustrien, produktdesign og produksjonsindustrien, Product Life Cycle Management (PLM) og simulering. Ved at vi også er Microsoft Gold Partner har vi unik kunnskap om integrasjon og synergier som har gjort at vi kan tilby gode løsninger som gir kundene mange ekstragevinster.

Dette er en stor dag for oss. Det gir mange muligheter. Nå skal vi omsette dette i kundeverdi som gjør at ingen vipper oss ned fra pinnen.

Vil du ha hjelp med å komme i kontakt med rett rådgiver hos oss? Send meg en mail da vel