The Future of Making Things

Smartere arbeidsformer for en design- og engineeringindustri i endring

Hans-Christian_BWJeg snakket med Helge Berg i Autodesk om The Future Of Making Things og de omtaler dette som «den tredje industrielle revolusjon». På vår konferanse 12. november forteller han om hvordan åpne prosesser gir større kvalitet og lavere kostnader.

De neste årene vil man se enorme endringer og forbedringer i hvordan man bruker avansert programvare fra Autodesk. Det hele blir smartere, enklere, mer fleksibelt og integrert med alle øvrige viktigste komponenter og løsninger i virksomheten. Autodesk fører an i markedet for ingeniører, utviklere, designere og arkitekter. De jakter ny kompetanse og kunnskap gjennom å gjøre seg egne erfaringer. Et av bevisene på dette er jo teknologi- og kompetansesenteret de har bygget i San Francisco. Her samles idehavere, programvareutviklere og produksjon av helt nødvendige årsaker. Forskningen, erfaringen og resultatene får du høre mer om på vår konferanse 12. november.

Les mer om konferansen og meld deg på her

Fremtidens prosesser

Autodesk sitt konsept «The Future of Making Things» er en integrert og gjennomgripende prosess. Den berører hele utviklingen og konstruksjonen med fleksible og funksjonsrike verktøy der nettskyen er navet. For å lykkes med å utvikle den smarteste programvaren søker selskapet kunnskap om hvordan mennesker samhandler, hvilke prosesser som er viktigst, og hvordan materialer påvirkes.

Når en designer eller konstruktør lager en modell skal de lose produktet gjennom alle fasene i produksjonen. Simulering må kanskje gjøres i flere omganger, både med justering av materialer, men også montering og bruk. I en drømmeverden fungerer alt og alle blir fornøyd hver gang. Slik er dessverre ikke realiteten. Derfor må alle i en utviklingsprosess jobbe sammen, uavhengig av om det er interne prosesser eller med samarbeidspartnere, for å få frem de beste løsningene.

Dette er essensen i Autodesk sine tre innlegg på konferansen. Temaene er:

  • The Future of Making Things
  • Ny teknologi
  • Bedre design gir bedre produkter

Les mer om konferansen og meld deg på her

Arrangementet finner sted i Sandvika 12. november. Dørene åpnes klokken 09.00, det faglige programmet starter 09.30. Det er gratis å delta, men siden plassen er begrenset anbefaler vi at du melder deg på allerede i dag!

Se hele agendaen og meld deg på i dag

Les mer om temaet og vårt besøk til USA og Autodesk her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *