CAD-teknologi i nettbutikk

NTI CADcenter lanserer netthandelsløsningen cadbutikk.no med utleie av programvare fra Autodesk og salg av egne løsninger og tjenester.

Målet med nettbutikken er å levere programvare for CAD, BIM og Digital Prototyping mer effektivt og enkelt, til riktig pris og til forskjell fra de allerede kjente nettbutikkene, med tilpassede service- kurs- og support-ordninger.

NTI CADcenter er en av Norges ledende leverandører av CAD-, BIM-, Digital Prototyping- og dokumenthåndteringsløsninger. Alle virksomheter har ulike behov for råd og bistand i forbindelse med kjøp av nye CAD-verktøy. Vi møter disse behovene med riktige råd og skreddersydde løsninger.

På cadbutikken kan du kjøpe Autodesk Desktop Subscription på Autodesk sine Design Suite løsninger, som for eksempel Building Design Suite og Product Design Suite og på på Autodesk LT-produkter som AutoCAD Revit LT Suite.

Autodesk Desktop Subscription er en midlertidig software lisens. I en periode på 3 måneder eller ett år vil en navngitt bruker få adgang til software, samt en rekke av de samme fordeler som kunder med Maintenance subscription. Etter behov kan Desktop Subscription fornyes med 3 måneder eller ett år.

I dag er Desktop Subscription et opplagt alternativ til permanente lisenser dersom du/dere har behov for softwaren i en periode på inntil 3-4 år – eller ikke har økonomisk fundament til å betale for en permanent lisens. Fra og med 1. februar 2015 vil Autodesk Desktop Subscription være eneste alternativ for kjøp av produkter i Autodesk LT familien. På litt lenger sikt  vil Autodesk Desktop Subscription være eneste alternativ til kjøp av alle typer  lisenser

Vi vil fortløpende legge til flere av Autodesk sine Desktop Subscription løsninger og lisenser på cadbutikken. Finner du ikke din løsning kontakt oss så gir vi deg et tilbud.

I tillegg til Autodesk Desktop Subscription kan du kjøpe NTItools, kurs, support med mer på cadbutikk.no

Vi forenkler CAD – med mer.

Les her for mer informasjon om Autodesk Desktop Subscription

Kontakt oss for mer informasjon om Autodesk Desktop Subscription

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *