Nå får du tilgang til verdens største samling med Autodesk-kunnskap

NTI CADcenters samarbeid med en av verdens beste tilbydere av e-læring på CAD og BIM gir mange fordeler til de som vil lære mer – på den mest fleksible og gunstige måten.

Banner Kurs 2014Det er ingen tvil om at fremtiden i enda større grad blir nettbasert. Mulighetene er uendelige, særlig innen kunnskapsdeling og for å tilegne seg ny kunnskap. E-læring er allerede utbredt, men har potensiale til å bli enda mer populært i et land som Norge der avstandene er store, fiberlinjene er mange og tekniske ferdigheter høye. For å sikre at vi kan møte alle kundenes behov har vi jaktet etter rett samarbeidspartner innen kursing, trening og opplæring på Autodesk.
Dette for å kunne tilby det bredeste utvalget som støtter våre egne kursmodeller.

Gode tilbakemeldinger så langt

Global eTraining

Kanadiske Global eTraining er en prisvinnende leverandør av nettbasert opplæring, med over 25 års erfaring. De er sertifisert kurstilbyder fra Autodesk og Microsoft, og hele selskapets portefølje forhandles nå av oss i Norge. For NTI CADcenter er det viktig å tilby kundene kompetanse om programvaren de benytter. Jo bedre de kjenner løsningene, desto raskere og bedre kan man levere verdi til sin egen virksomhet/kundene.

Vi har  solgt flere lisenser på Global eTraining opplæringspakkene både til firmaer og enkeltpersoner. Tilbakemeldingene  er gode, særlig siden man har mange moduler for å trene på egen hånd. Vi ser også at enkelte tester opplæringsformen for å se om den senere kan utvides til større deler av firmaet.

PT på Autodesk

I tillegg tilbyr vi en tjeneste som er ment å gi enda større verdi fra opplæringen. Vi kaller tjenesten NTI Guided+ og meningen er at dette er en slags personlig rådgivning som skal gi større kunnskap på kortere tid – en slags personlig Autodesk-trener. Med dette får du en egen konsulent som følger kandidaten gjennom utdanningen – før, under og etter. Prosessen kan fullføres så raskt som seks uker, og gir større muligheter for å lykkes enda bedre med Autodesk Professional sertifisering. Man får tilgang til et nettbasert kurs som kan følges uansett tid og sted, tre faste kurssesjoner og avslutningsvis en kursdag med fysisk oppmøte hos NTI CADcenter der alle løse tråder samles.

Erstatter ikke klasserommet

Vi er nøye med å presisere at e-læring ikke erstatter mer detaljerte opplæringsformer, men man får kursbevis, personlig oppfølging og det er muligheter for sertifisering. Vi tror kundene vil oppleve at vårt nettbaserte tilbud vil spare dem for både tid og penger. Med over 6000 timer med skreddersydd innhold for de som designer, bygger, skaper og utvikler skal de fleste finne svar på det meste.

Vil du vite mer om e-læring? Kontakt meg på kjn@nticad.no eller mobil: 926 28 212.

Les mer om vårt totale kurstilbud her