Future Of Making Things

Bli kjent med fremtiden for industrien

Vår konferanse 12. november er et «must» for de som avhenger av de riktige CAD- og PDM-verktøyene.  Vi viser ledere og ingeniører hvordan de kan jobbe smartere, heve kvaliteten i prosessene og redusere kostnader.

12. november er du invitert til NTI CADcenter i Sandvika. Anledningen er en heldagskonferanse som viser hvordan ingeniører og produktutviklere bør jobbe i årene som kommer. For de som kjenner til disse møtene fra før, har vi slått sammen Inventor ERFA-møte og Industri & DesignForum til et samlet opplegg sentrert rundt Autodesk sitt nyeste konsept «The Future of Making Things».

Les mer om konferansen og meld deg på her

Letter på mange CAD- og BIM-slør

Konferansens røde tråd er teknologisk utvikling og mulighetene man har i vente. Autodesk sitt nye konsept innebærer at man kan jobbe smartere, bedre koordinert og hente ut enda større verdi på tvers av design- og utviklingsprosesser. Man kan skape nyvinninger og forbedringer på en måte få turte å drømme om tidligere.

Etter første del av dagen som vies til Inventor ERFA-møte og 3D-simulering, vil eksperter fra Autodesk dele ideer og gi eksempler på hvordan man skaper bedre arbeidsformer og mer integrerte verdikjeder. Dette i alle faser mellom konsept, design, produksjon, bruk og avhending. Du får informasjon og ideer rundt hvordan simulering dramatisk kan redusere kostnader og tid brukt i utviklingsprosesser og produktforbedring. Det er også mulighet for å snakke direkte med ekspertene.

Kort sammendrag av agendaen:

  • Inventor ERFA
  • Kundereferanse på dokumenthåndtering mot CAD og ERP
  • Autodesk presenterer The Future of Making Things
  • Autodesk viser og demonstrerer sine nyeste verktøy og løsninger
  • Inspirasjon om hvordan sikre at designfasen gir raskere og bedre produktutvikling

Les mer om konferansen og meld deg på her

Fag, nettverksbygging og sosiale rammer

I alt har vi seks forskjellige agendapunkter som dekker høyaktuelle tema – i tillegg til mulighetene til å bygge nettverk og møte likesinnede. Pauser, lunsj og servering legges inn underveis, og vi avslutter med en middag, noe godt i glasset og en løsere prat med bransjekollegaer.

Arrangementet finner sted i Sandvika 12. november. Dørene åpnes klokken 09.00, det faglige programmet starter 09.30. Det er gratis å delta, men siden plassen er begrenset anbefaler vi at du melder deg på allerede i dag!

Se hele agendaen her – eller meld deg på i dag

InventorERFAmoeteVi inviterer samtidig til «tradisjonelle» Inventor ERFA-møter i Ålesund 17. november, i Bergen 24. november og i Stavanger 25. november.

Les mer om Inventor ERFA-møtene her.