Autodesk lanserer bransjeløsninger fra og med 1. august 2016

Fra og med 1. august 2016 lanserer Autodesk tre ulike bransjeløsninger (Industry Collections) som gir deg en ny form for tilgang til den Autodesk-programvaren du trenger – enkelt, bekvemt og til en rimelig pris.

Alle verktøyene du trenger på ett sted til en gunstig pris

De nye bransjeløsningene fra Autodesk gir tilgang til flere Autodesk-produkter og gir deg mye igjen for pengene. Samtidig får du fleksibilitet med enkle måter å administrere Autodesk-programvare på.

Hva skiller bransjeløsningene fra Design- og Creation-suitene?

Mer for pengene

Bransjeløsningene tilbyr deg en nytteverdi langt over premiumsuitene til en svært konkurransedyktig pris.

Større fleksibilitet og flere valg

Bransjeløsningsabonnementer vil være tilgjengelige både med enkeltbruker- og flerbrukertilgang, samt ha ulike abonnementsperioder. Det er en mer fleksibel løsning, og det vil være enklere for deg å velge den løsningen som passer best til dine behov. Pr. i dag er Design- og Creation-suitene kun tilgjengelige for enkeltbrukere.

Flere skybaserte tjenester

Du vil få tilgang til flere skybaserte tjenester enn det du har i Design- og Creation-suitene, så du kan ha større nytte av datakapasiteten i skyen. I tillegg vil du få delt tilgang til skybaserte tjenester når du abonnerer med en flerbrukertilgang. Med pakkene, derimot, er det begrenset til ett brukernavn pr. skybasert tjeneste.

Forenklet produktsammensetning

Vi har gjort det enklere for deg å bestemme hvilket tilbud som passer for deg. I stedet for å gå gjennom en masse suiter og så velge mellom nivåene standard, premium eller ultimate, er alle de viktigste programvare-verktøyene samlet i én av de tre bransjeløsningene.


Vil du vite med om de nye bransjeløsningene:

kontakt din NTI-kontaktperson, eller ring 483 04 400, salg@nticad.no eller les svar på vanlige spørsmål her