Future Of Making Things

6 grunner til å høre om fremtidens arbeidsformer

Er du ingeniør, utvikler, designer eller leder for en slik virksomhet i industrien? Da bør du møte opp på Inventor ERFA & Industri & Designforum 2015. Vi har enkelt og greit oppsummert seks grunner til at du bør melde deg på allerede nå:

1: Dagsaktuelle tema

På konferansen er stikkordene Inventor, innovasjon, design og produktutvikling. Finn ut hvordan du kan jobbe smartere, bedre koordinert og hente ut enda større verdi på tvers av design- og utviklingsprosesser, og lær om tema som hvordan man skaper bedre arbeidsformer og mer integrerte verdikjeder i alle faser mellom konsept, design, produksjon, bruk og avhending.

2: Spennende foredrag.

Vi skal ha flere foredrag som dekker hovedtemaene, både i plenum og som mindre parallellsesjoner rundt Inventor. Mento Services er langt fremme innen produkt- og løsningsutvikling for oljebransjen og sjefingeniør Bjørn Tore Ekerhovd kommer for å dele kunnskap og kompetanse. Sammen ønsker vi å gi deg nye gode ideer på hvordan dere kan løse deres behov på en smidig måte. Autodesk sitt nye konsept «The Future of Making Things» er viktig her.

3: Ny inspirasjon.

I de fleste CAD-miljøer må tidkrevende manuelle prosesser balanseres med krav om stadig mer forretningsverdi på flate budsjetter. Slike utfordringer krever at man jobber smartere, ikke hardere. Autodesk deler innsikt og tanker rundt hvordan det nye konseptet berører hele produksjonsprosesser med fleksible og funksjonsrike verktøy der nettskyen er navet. Det vil komme mange svar som kan inspirere deg.

4: Erfaringsutveksling med likesinnede

ERFA-møtene høster ros og er et velkjent begrep rundt NTI CADcenter. Her kan bransjekollegaer dele utfordringer, erfaring og kompetanse. Sammen går vi i dybden på mange ulike tema, hvor vi kan finne løsninger og nye idéer gjennom konstruktive diskusjoner. Konkurrenter engasjerer hverandre i spennende faglige diskusjoner når vi samler mange med forskjellige roller i og rundt CAD-miljøer. Diskuter strategi og teknologi med andre, og kanskje får du løsninger og ideer fra uventet hold?

5: Bli enda bedre kjent med Autodesk og NTI.

De siste årene har både Autodesk og NTI CADcenter endret seg mye. Sammen kan vi levere hele bredden som kreves for å ha de beste og mest dynamiske CAD-miljøene. Kom og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg møte dine spesifikke behov. Som Platinum Partner av Autodesk har vi større tilgang til deres kompetanse og løsninger enn noen av våre norske konkurrenter. Dette gir alle deltagere en unik mulighet til å få gode råd og se nye smarte løsninger.

6: Bli kjent med det som kommer.

Det blir vist og demonstrert det kuleste og mest nyttige vi har å by på for å møte fremtiden. La deg overraske/imponere over alt fra programvare til avanserte sky-løsninger, og bli bedre forberedt på det som kommer.

Skynd deg – fremtiden for industrien er i gang – Meld deg på i dag

Det er gratis å delta, men det er grenser for hvor mange vi har plass til. Da deltakerlisten begynner å fylle seg opp anbefaler vi at du melder deg på nå.
Har du to minutter til overs bør du ta en titt på Autodesk sin korte «teaser»-video, hvor du får et innblikk i «The Future of Making Things».
Sjekk også agenda og oversikten over foredragsholderne som kommer!